Centigos konsulentprogram gir deg muligheten til å prøve forskjellige roller, prosjekter og bransjer.

Centigo tilbyr mange retninger for utvikling og er derfor et godt sted å starte karrieren din. Her kan du bli ekspert på ett eller flere områder som forretningsutvikling, prosjektledelse og endringsledelse.


De som jobber i Centigo, er nøye utvalgt for å ta del i Centigos verdier. Som nyansatt konsulent bidrar vår kultur til at det er lett å trives og føle seg hjemme i Centigo.


Høstens søknad er for øyeblikket avsluttet. Neste søknadsperiode åpnes i januar når du kan søke på vårt Konsulentprogram som starter høsten 2020 og våren 2021. Se på denne siden da.

Slik foregår rekrutteringsprosessen rekrutteringsprosessen

Send inn søknaden din

Du sender inn en søknad til oss med personlig brev, karakterene dine og din CV.

Gjør online tester

Du svarer på en personlighetstest og en problemløsende test som hjelper oss med å identifisere potensialet ditt og reduserer risikoen for diskriminering..

Rekrutteringsdag

Du blir invitert til en rekrutteringsdag hos Centigo for å bli kjent med oss, gjennomføre et intervju, løse case i grupper og oppgaver individuelt.

Siste intervju

Du møter en av våre senior ansatte som representerer teamet du kan begynne å jobbe i.

Påmelding til vårt nyhetsbrev for studenter!

Er du interessert i å bli en del av vårt team på Centigo? Del informasjonen din med oss, og vi vil holde deg informert om mulighetene som kommer fremover i Centigo.