Centigos konsulentprogram gir deg muligheten til å prøve forskjellige roller, prosjekter og bransjer.

Konsulentprogrammet er et treårig program som gir deg trenings- og coachingsmuligheter kontinuerlig og starter med en fem ukers introduksjon. Introduksjonen gir deg et godt forarbeid som ny konsulent gjennom blant annet treninger, inspirasjonsforedrag, kundesaker og sosiale arrangementer. Konsulentprogrammet er kun for det svenske kontoret, og flytende svensk er påkrevd.


De som jobber på Centigo blir nøye valgt ut fordi de deler Centigos verdier. Som ny konsulent bidrar kulturen til at det blir enkelt å føle seg komfortabel og føle seg hjemme på Centigo.


For ytterligere spørsmål, kontakt konsultprogrammet@centigo.se


play icon

Slik foregår rekrutteringsprosessen

Send inn søknaden din

Du sender inn en søknad til oss med personlig brev, karakterene dine og din CV.

Gjør online tester

Du svarer på en personlighetstest og en problemløsende test som hjelper oss med å identifisere potensialet ditt og reduserer risikoen for diskriminering..

Rekrutteringsdag

Du blir invitert til en rekrutteringsdag for å bli kjent med oss, gjennomføre et intervju, løse case i grupper og oppgaver individuelt.

Siste intervju

Du møter en av våre senioransatte for et siste intervju og diskusjon om dine ambisjoner og interesser.

Påmelding til vårt nyhetsbrev for studenter!

Er du interessert i å bli en del av vårt team på Centigo? Del informasjonen din med oss, og vi vil holde deg informert om mulighetene som kommer fremover i Centigo.