Hvorfor velge Centigo?

I Centigo tror vi mer på nettverk enn på hierarkier

Vi tror på hver persons evne til å ta beslutninger og ta ansvar. Derfor er våre lag selvstyrende. Hver ansatt tilhører en forretningsenhet og minst ett kundeteam.


I Centigo er det sant at “the sky is the limit”. Alt som skjer i Centigo, fra nye avtaler og forretningsenheter til prosjekter og tiltak, skjer fordi en entreprenør realiserer sin visjon. For din del, kan Centigo tilby mange forskjellige utviklingsretninger.

6 grunner til å velge Centigo

Frihet & ansvar

Centigo passer for deg som ønsker å ta et stort ansvar på arbeidsplassen og som setter pris på et miljø fylt av muligheter. Vår ambisjon er å være det beste drivhuset for mennesker.

Ambisjonsdrevet

Du får støtte i - men er ansvarlig for - din faglige utvikling. I Centigo er det ingen ledere som bestemmer hva du skal gjøre. Du er rett og slett fri til å fokusere på, og ta ansvar for, det som betyr mest for deg.

Verdidrevet selskap

De som jobber i Centigo, er nøye utvalgt for å ta del i Centigos verdier. Denne kulturen hjelper nyansatte til å føle seg hjemme i Centigo.

Spennende oppdrag

Vi leder og utfører spennende prosjekter i forkant – fra strategiske oppgaver til operasjonell implementering. Vi hjelper våre kunder til å bli et Business Wellness selskap for å utvikle sin forretningslogikk, kultur og organisasjon.

Nærhet til kunden

Vi jobber sammen med våre kunder, i stedet for våre kunder. For deg betyr det personlige forhold og stor tillit fra kunden.

Nettverksbasert ledelse

Vi har erstattet sjefer med et nettverksbasert lederskap. Det betyr at du får to sponsorer som hjelper deg med å oppnå ekstraordinære resultater. Du gir tilbake ved selv å være sponsor for noen andre.

Interessert i fremtidige karrieremuligheter i Centigo?