Ingen gjør det som oss.

Centigo er et lønnsomt selskap med sterk vekst som gir deg gode muligheter til å vokse. Vi tilbyr deg et faglig miljø hvor du får anledning til å utvikle deg ut fra dine egne ambisjoner ved hjelp av erfarne kolleger.


Her har du mulighet til å jobbe med de mest spennende oppdragene i markedet i nært samarbeid med våre kunder. I tillegg får du alle muligheter til å utvikle våre kunder, deres verdiforslag og din kompetanse.


Voks med Centigo

Vi ønsker å være et 'drivhus' for mennesker

Vi ønsker å tilby en rekke utviklingsveier for et mangfold av mennesker. Ved å tiltrekke seg de beste ansatte og frigjøre sine iboende krefter får vi fornøyde kunder og konstant utvikling.

Søk om opptak i vårt konsulentprogram

For deg som nylig er blitt uteksaminert, tilbyr Centigo et konsulentprogram. Her kan du bli ekspert på et eller flere områder innen forretningsutvikling, prosjektledelse og endringsledelse.

Påmelding til vårt nyhetsbrev

Centigo er en forretningspartner for forretningskritisk og kryssfunksjonell endring. Vi vil gjerne holde deg oppdatert om ting som er av interesse for deg og som forenkler dine oppgaver. Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev med de siste nyhetene og innsikt direkte i innboksen.